Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

D&M Deco neemt PAJU over en versterkt z'n positie in deco wereld

D&M Deco

D&M Deco, al meer dan 30 jaar een vooraanstaande speler in de deco wereld (voornamelijk unieke elementen in keramiek), kondigt met trots de succesvolle overname aan van PAJU, een dynamisch en innovatief bedrijf gespecialiseerd in hoogwaardige decoratieve producten en duurzaam design.

"Met deze strategische overname zet D&M Deco een belangrijke stap in de uitbreiding van zijn aanbod en versterkt het zijn positie als marktleider in de sector. De overname van PAJU weerspiegelt de toewijding van D&M Deco aan innovatie, kwaliteit en verantwoord ondernemen in de deco wereld. D&M en Paju blijven wel bestaan als twee afzonderlijke merken blijven, gericht op hun specifieke cliënteel.

PAJU staat bekend om zijn hoogwaardige binnen- en buitenproducten, waaronder kaarsen, decoratieve items en meer. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn sterke focus op duurzaamheid en milieubewustzijn, waarden die nauw aansluiten bij die van D&M Deco.

Christophe Scheyvaerts, oprichter van PAJU : "We zijn verheugd om deel uit te maken van de D&M Deco-familie en onze visie op duurzaam design verder te versterken. Samen kunnen we onze krachten bundelen en unieke, verantwoorde producten aanbieden aan onze gewaardeerde klanten."

Met de integratie van PAJU in D&M Deco's portfolio zal het bedrijf zijn productassortiment diversifiëren en nog meer innovatieve, milieuvriendelijke producten aanbieden aan een wereldwijd publiek."

"Twee keer per jaar presenteert D&M Deco een nieuwe collectie. “Maar deze keer hebben we nog iets extra in petto”, verklapt Sales Manager Corné Berkhof. “We lanceren niet alleen onze nieuwe Autumn-Wintercollectie, maar zullen ook de creaties van onze nieuwe samenwerking uit de doeken doen: de binnen- en buitenkaarsen van PAJU in de potten en schalen van D&M Deco. Het is de ultieme fusie van stijl en gezelligheid!”

Benieuwd naar het resultaat? Tijdens de D&M Open Doors in januari zullen de nieuwe producten in Aartselaar voor het eerst worden tentoongesteld, naast de AW24-collectie van D&M Deco.

Private Label Partner

"D&M Deco is ook verheugd om aan te kondigen dat het als private label partner op maat gemaakte collecties aanbiedt.

D&M Deco - Industrieweg 23 - 2630 Aartselaar www.dm-deco.com
T. +32 (0)3 888 42 00

D&M Daisy Kaki plantenpotten

D&M Daisy Kaki plantenpotten

PAJU buitenkaars

PAJU buitenkaars

Industrieweg 23, Aartselaar, België

D&M Deco

Deel dit artikel